Hotel Monica

Verschillende reismogelijkheden

vanaf111p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis WiFi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Met familiekamers
  • Met zwembad
  • Prima service

Hotel Monica

Hotel Monica is een eenbvoudig hotel met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Vanaf het terras en de bar heb je een mooi uitzicht over Praag. Het centrum is met enkele minuten te bereiken, Hotel Monica ligt hier namelijk net even buiten, in een rustige villawijk.

Ligging
Prima ligging op een heuvel en in een rustige villawijk van Praag. In ca. 15 autominuten bereikt u het centrum van de stad. Het centrum is ook per tram (halte op ca. 15 minuten lopen) gemakkelijk te bereiken. Reistijd ca. 20 min. naar de Karelsbrug.

Faciliteiten
Receptie, lounge, restaurant, gezellige bar met open haard, internetcorner, terras, tuin met ligstoelen en openlucht zwembad (geopend van ca. mei t/m september). Geen lift (2 etages). De receptie van het hotel ligt ca. 25 traptreden lager dan de ingang waardoor het hotel minder geschikt kan zijn voor gasten die slecht ter been zijn.

Kamers
Eenvoudig ingericht met bad of douche, toilet, telefoon en tv.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Gratis parkeren bij het hotel.

Praag in het kort

Praag is zo mooi! De stad is amper aangetast door oorlogs- en natuurgeweld en heeft weinig nieuwbouw. Resultaat: één groot openluchtmuseum. Ontdek samen de stad van de meer dan 500 torentjes, het doolhof van smalle steegjes en de levendige pleinen. Hoe nostalgisch de stad aandoet, zo hip en modern is het uitgaansleven en de Praagse keuken. Ga met Praag.nl genieten van alles wat de Tsjechische hoofdstad te bieden heeft!

Plattegrond

Toon legenda

Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

3 nachten boeken is 2 nachten betalen.

Geldig
1 nov. 2018t/m 28 dec. 2018