Hotel Astoria

Verschillende reismogelijkheden

vanaf25p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis wifi
  • Gratis nachten
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Hotel Astoria

Een uitstekend middenklasse hotel met een gunstige ligging bij het Oude Raadhuisplein met uitgaansgelegenheden en winkels. Hoewel het gevestigd is in een Art Deco gebouw, is het interieur van Hotel Astoria geheel gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien.

Ligging
Midden in het historische centrum van Praag! Uitstekende ligging op ca. 3 min. lopen van de Tynkerk en het Oude Raadhuisplein. Metrostation Namesti Republiky op ca. 250m.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar en restaurant. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers
Comfortabele kamers voorzien van bad, douche, toilet, haardroger, telefoon, radio, televisie, minibar, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
- Openbare garage op ca. 100 m, ca. € 20 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Praag in het kort

Als er één stad met recht de Gouden Stad genoemd mag worden, is dat Praag. De Tsjechische hoofdstad was ooit de zetel van goudmakers. Het bekende Gouden Straatje wat u kunt bezoeken herinnert aan deze periode. Het "gouden" verleden van Praag is in meer opzichten bewaard gebleven. De Praagse Burcht domineert de stad. Al in de 9e eeuw werd met de bouw van deze vesting begonnen. Ook heel oud is de brug over de Moldau, de Karelsbrug, heerlijk om over te flaneren. De diverse wijken van Praag zoals "Hradcany" Rots van de burcht, "Staré Mesto" De oude stad, "Malá Strana" De smalle zijde en "Josefov" De Joodse wijk hebben door hun talloze smalle straatjes, stegen, trappen, winkeltjes en terrassen een geheel eigen en gezellig karakter.

Plattegrond

Toon legenda