Wencslasplein
Zoek jouw stedentrip naar Praag
Hotel Praag - Praag.nl

Hotel Praag

Zoek jouw hotel Praag

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Het vertrouwde adres voor je stedentrip
Geen reserveringskosten

Hotel Praag

Een hotel Praag is makkelijk te boeken. Maak een keuze tussen bepaalde wijken, waardering van anderen en wat je belangrijk vindt. Tussen het uitgebreide aanbod zal er wel een hotel Praag tussen zitten. Kies voor de luxe 4- tot 5-sterrenhotels of juist een budgethotel. Ga voor een weekend, lange stedentrip of last minute Praag.

Hotel in Praag centrum

Kies voor een hotel in Praag centrum. Praag is een compacte stad, maar een hotel in Praag centrum maakt het een stuk makkelijker om alle bezienswaardigheden Praag te bereiken. Een hotel in het centrum biedt de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip Praag. Met een hotel in Praag centrum wandel je naar alle heerlijke restaurantjes. Er zijn voldoende Tsjechische specialiteiten die je kunt proeven. Vanaf het hotel in Praag centrum kan je ieder uur het klokkenspel van de Astronomische klok aanschouwen of heerlijk ronddwalen over het oude stadsplein van Praag.

Goedkoop hotel Praag

Een goedkoop hotel Praag maakt je stedentrip helemaal compleet. Vooral als je tegen een laag budget een stedentrip wilt maken. Een goedkoop hotel Praag kun je vinden in het uitgebreide aanbod van GaSamen Stedentrips. Buiten de oude stad is een goedkoop hotel Praag makkelijker te vinden. Een goedkoop hotel in Praag ligt vaak vlakbij openbaar vervoersverbindingen waardoor je alle delen van Praag te bereiken zijn.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Overnachten Praag

Overnachten in Praag doe je in één van de hotels in Praag die we geselecteerd hebben. We hebben een ruime keuze van luxe tot budgethotels. Het overnachten in Praag is ten opzichte van andere steden goedkoper. Het overnachten in Praag is natuurlijk een bijzaak als je alle bezienswaardigheden van Praag wilt ontdekken. Naast het overnachten in Praag is het leven in Praag ook niet duur.

Ook zijn er verschillende wijken waar je kunt overnachten in Praag. De oude stad is ook een perfecte plek om te overnachten in Praag. Dwaal door de historische gebouwen en middeleeuwse straatjes. Je staat meteen in het hart van Praag. Het beroemde plein staat vooral bekend om de Týnkerk, de Astronomische klok en het Raadhuis van Praag.

Je kunt ook in de romantische wijk Malá Strana overnachten in Praag. Via de Karelsbrug kun je vanaf de oude stad naar Malá Strana lopen. Deze wijk is een stuk rustiger om te overnachten in Praag. De wijk staat vol met paleizen, steegjes en pleintjes. In deze wijk kan je ook een hotel Praag vinden.

Naast de oude stad kun je ook overnachten in Praag in de nieuwe stad. Deze wijk wordt gevormd door het Wenceslasplein. Een hotel Praag heeft hier de ideale ligging. In deze wijk zijn veel leuke restaurantjes, winkels en discotheken te vinden. Je kunt ook heerlijk shoppen in de omgeving van je hotel Praag. Vergeet ook niet een bezoek aan het Dansende Huis te brengen.

Praag hotel en vlucht

Praag hotel en vlucht combineer je makkelijk. Kies de beste vertrektijd en luchthaven naar jouw keuze. Er zijn voldoende vluchten die het samenstellen van een stedentrip Praag hotel en vlucht mogelijk kan maken. Vliegen naar Praag is de snelste manier van reizen. Een hotel in Praag kun je vinden in de diverse wijken van de stad. Wil je een drukkere wijk? Zoek dan je hotel Praag in het centrum van de oude stad. Malá Strana is juist de rustigere wijk voor een hotel Praag. Kortom, een stedentrip Praag hotel en vlucht combineer je hier!