Karelsbrug
Zoek jouw stedentrip naar Praag
Vliegen naar Praag - Praag.nl

Vliegen naar Praag

Bekijk het aanbod vliegen naar Praag

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Het vertrouwde adres voor je stedentrip
Geen reserveringskosten

Vliegen naar Praag

Je kunt het beste vliegen naar Praag als je een stedentrip wilt ondernemen. Vanaf diverse luchthavens vertrekken er vluchten naar Praag. Je kunt voordelig vliegen naar Praag. De voorpret voor jouw stedentrip begint al op de luchthaven. Pak je spullen in en geniet van een stedentrip Praag!

Combineer het vliegen naar Praag met een aantal overnachtingen in een leuk hotel Praag. Kies voor een hotel dichterbij de luchthaven of juist in het centrum. Praag beschikt over veel diverse wijken waar je een heerlijk verblijf hebt. Heb je al een idee waar jouw ideale uitvalsbasis is voor een stedentrip? Ga dan snel vliegen naar Praag!

Als je gaat vliegen naar Praag sta je binnen korte tijd in het hart van het centrum. Dit is ideaal tijdens een weekend of last minute Praag. In het centrum is het oude stadsplein met de Astronomische klok. Ieder uur is het klokkenspel van de Astronomische klok te aanschouwen. De Astronomische klok geeft de stand van de zon en de maan aan.

Wanneer je gaat vliegen naar Praag moet je zeker over de Karelsbrug gewandeld hebben. Op de Karelsbrug staan beelden en torentjes. Je hebt vanaf de Karelsbrug uitzicht over de Moldau. De Karelsbrug verbindt tenslotte de twee oevers van de Moldau.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur